VTM

Pommeline heeft een oplossing gevonden voor haar probleem: “Dit doe ik nu wanneer Fabrizio niet thuis is”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Fabrizio is niet veel thuis. Hij neemt deel aan ‘Dancing With The Stars’ en daar kruipt heel wat tijd in. Zo moet hij elke dag repeteren en dan is er nog de grote liveshow op vrijdag.

Het maakt dat zijn verloofde Pommeline veel thuis zit. Pommeline heeft het niet makkelijk nu haar vriend zoveel van huis is. “Ik probeer de tijd zonder Fabri te doden met... poetsen. Als je weet dat ik het liefste kuis als Fabrizio niet op mijn vingers staat te kijken, weet je ook dat ons huis er nog nooit zo spic en span heeft bijgelegen als nu”, licht Pommeline toe in TV-Story. 

“Daarnaast spreek ik regelmatig eens af met collega’s en vrienden. Onze eigen qualitytime proberen Fabri en ik tegenwoordig in het weekend in te halen. Zo waren we te gast op de tattoobeurs en bezochten we een trouwbeurs. Want jawel, we hebben natuurlijk een huwelijk te regelen! Er ligt nog niet veel vast, maar we mikken op september 2019. Zo’n beurs is een eerste stap om voorzichtig ideetjes op te doen. En het maakte mijn week alleszins helemaal goed!”