Fabrizio niet fier op zichzelf: "Het was ziekelijk wat ik deed bij Pommeline"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Pommeline en Fabrizio wonnen op de Story - Awards de prijs van het favoriete bv-koppel van dit jaar. Al ging het voor hen niet altijd even makkelijk.

Pommeline en Fabrizio zijn dit jaar gaan samenwonen. “Ik was ziekelijk jaloers en had weinig vertrouwen in de vrouwen. Bij haar dacht ik: Ofwel wordt zij het, ofwel niemand. Ik claimde al haar tijd. Ik wou absoluut bij haar slapen, om zeker te weten dat er geen ander was. Gelukkig heeft ze het met mij volgehouden", legt Fabrizio uit in Het Nieuwsblad.

“Ik kan heel breekbaar zijn. En dan stel ik me soms koud op, doe ik alsof niks me kan raken. Om mezelf te beschermen. Mijn ergste eigenschap", gaat Fabrizio verder. 

En dan moest zijn avontuur in 'Dancing With The Stars' nog beginnen. “Een echte rotperiode: terwijl Pommeline acht kilo verloor door een chronische darmziekte (colitis ulcerosa, nvdr.) voelde ik me ontzettend geleefd. Ik heb ervan afgezien, ook mentaal. Omdat ik erg competitief ben. Ik wil echt iets bereiken in het leven. The sky is the limit”, verklaart Fabrizio.

“Wil ik een Maserati, dan werk ik daarvoor en koop ik die gewoon. Vijf jaar geleden zat ik door een drugsverslaving totaal aan de grond, en langzaam ben ik uit dat dal geklauterd. Toen ik in de vierde aflevering die rumba danste ter ere van mijn vader, was dat emotioneel zo zwaar.”