'Pommeline en Fabrizio zijn geen koppel meer: Hij stuurde haar zelfs geen verjaardagswensen'

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Pommeline is onlangs 25 jaar geworden. Ze kreeg ook heel wat verjaardagswensen, maar niet van haar verloofde Fabrizio.

Fabrizio was die dag nergens te bespeuren, schrijft TV- Familie. Zo stuurde hij zijn verloofde zelfs geen sms'je om haar een gelukkige verjaardag te wensen. 'Heel bizar voor een koppel dat geen enkele kans aan zich voorbij laat gaan om te tonen hoe graag ze elkaar zien', staat er nog te lezen in het blad.

De verjaardag van Pommeline vergeten is dat ook helemaal niet Fabrizio zijn stijl. Een reden kan hun deelname zijn aan 'Temptation VIPS' dat in Nederland wordt uitgezonden, waardoor ze niet over hun relatie kunnen communiceren. 'Maar dan nog, zelfs geen felicitaties voor haar verjaardag? Dat gaat wel heel ver.'

De geruchtenmolen draait intussen op volle toeren. De geruchten dat Pommeline en Fabrizio geen koppel meer zijn, klinken alsmaar luider. "Ik weet het zeker, ze zijn niet meer samen", reageert er iemand. "Die twee zijn nog samen", meent iemand anders te weten. "Maar ze mogen niks verklappen voor de uitzendingen voorbij zijn. Maar ze eten, slapen en wonen samen. En Pommeline werkt nog in Fabrizio’s tattoo-shop."