VTM

Dochter van Margriet Hermans schrikt zich rot: “Ik kan het allemaal niet zo goed begrijpen”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In Oostende werden er woensdag ‘De Loftrompetten’ uitgereikt. Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, viel in de prijzen.


“Ik heb de ‘Loftrompet’ voor het meest originele Nederlandstalig nummer van 2018 mogen ontvangen”, legt Celien uit bij Showbizzsite. “Ik vind het ongelofelijk, ik kan het nog niet zo begrijpen. Ik ben heel trots. Ik ben heel trots met mijn prijs.”

“Ik moet zeggen dat mijn zomersingle ‘Ritme In Mij’ heel wat reacties teweeg heeft gebracht, ook bij de collega’s. Ik ga dit jaar zeker nog hard werken. In 2019 komt mijn eerste album uit. Ik moet nog alles inzingen, dus ik ga nog heel wat teksten moeten gaan leren. En dan is er de aanloop naar Kerst, dat is ook altijd fijn.”

En Celien heeft nog meer plannen. “Ik ga mijn eerste solo-concert geven. Ik koppel dat een beetje aan de cd-voorstelling. Het is ook met een volledige liveband. Er gaat nog heel wat werk inkruipen. De mensen die graag komen kijken, het is op 9 februari.”

“Ik durf ook verklappen dat er een duet met mijn mama op staat. Ik kan dat niet laten, maar qua muziekgenre staan we ver uit elkaar. Ik doe dus gewoon mijn eigen ding.”