Meghan en prins Harry krijgen wel heel slecht nieuws te horen: “Ze komen er niet in”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De zwangere Meghan Markle en prins Harry hebben noodgedwongen hun plannen moeten uitstellen. Ze wilden graag verhuizen naar Kensington Palace, maar dat gaat voorlopig niet door.

Het was de Britse krant ‘The Daily Mail’ die het nieuws naar buiten bracht. Het probleem is dat het gedeelte waar ze willen gaan wonen nog bewoond is door twee oudere leden van het Britse koningshuis. Zij willen niet verhuizen omwille van Meghan en Harry.

Sinds hun huwelijk woont het koppel in Nottingham House, een bescheiden cottage met twee slaapkamers waarin prins Harry al woonde. Maar hij en Meghan willen dichterbij Kate en William gaan wonen. Daarom zouden ze graag naar Kensington Palace verhuizen.

Kate en William leven daar in een luxueus appartement dat wel 21 kamers heeft. Naast hun woning is er een huis dat perfect zou zijn om een baby in op te voeden, zo vindt Harry. Maar in dat appartement woont nu de neef van Queen Elisabeth II, de hertog van Gloucester (74). Hij woont daar al jaren samen met zijn vrouw Brigitte (72). Vooral die laatste wil haar plaats niet afstaan.

“Harry en Meghan willen verhuizen, maar denken nu aan een optie die verder weg is van William en Kate”, verklaart een royaltywatcher van The Sun. Er is geen enkele redenen waarom ze per se in Kensington Palace zouden moeten wonen. Ze kunnen verschillende andere pistes bekijken. Zo zouden ze ook met hun eigen budget een woning kunnen kopen. Of ze zouden kunnen kiezen voor één van de vele andere eigendommen van het Britse koningshuis.”