VTM

An Lemmens neemt besluit over haar nieuwe vriend: "Zo gaan we het doen"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
An Lemmens (38) is weer verliefd. Dat liet ze gisteren weten bij Qmusic. An heeft nog maar weinig geluk gehad in de liefde, hopelijk heeft ze dit keer de ware gevonden.

An leerde Quinze kennen in 2012. Het koppel trouwde snel en kreeg in 2014 een dochtertje, de nu vierjarige Zappa Rosa. Maar drie jaar geleden eindigde het verhaal van Lemmens en Quinze in een vechtscheiding.

An is zeer selectief als het op haar vriendjes aankomt. "Ik wil dat mijn dochter stabiel opgroeit. De boel mag ­ontploffen, zij blijft mijn prioriteit. Ons leventje mag geen duivenkot worden waar partners zomaar binnen en buiten vliegen. Maar dan word je plots verliefd, en verdwijnt alle ratio. Dan denk je: Foert, we zullen wel zien. Want zelfs al loopt het mis, je komt dat weer te boven", zegt ze bij Qmusic.

De presentatrice heeft ook een besluit genomen over haar nieuwe vriend. "Ik hou mijn dochter uit de buurt van camera's, en ook in mijn relaties ben ik voorzichtig. Als mijn partner zelf geen bekend persoon is, mag ik niet beslissen om hem wel in de spotlight te zetten.”

Tags an lemmens