VTM

Niels Destadsbader : “Deze bekende Vlaming mag mij altijd bellen voor een etentje”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader wordt één van de presentatoren van ‘De Gouden Schoen’. Voor Niels is het een droom die werkelijkheid wordt.

“Ik heb dat destijds ook aan de makers laten weten”, herinnert hij zich nog in Het Laatste Nieuws. “Meestal vraag ik bedenktijd als ik de vraag krijg om een programma te presenteren, maar voor ‘De Gouden Schoen’, heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Voor mij is dat een droom die uitkomt.”

Niels is zelf ook een grote voetbalfan. “Als ik thuiskom van een optreden, is het eerste wat ik doe - het mag 3 uur 's nachts zijn -naar de voetbalsamenvattingen kijken. Als ik de krant koop, lees ik ook eerst het sportkatern. En elke aflevering van 'Extra Time', 'Stadion' of 'Sports Late Night' neem ik op."

‘Kverkope min koarten vo 't voetbal aan moaten vo gie!’, zingt Niels in zijn hit ‘Skown Meiske’. Zou hij zijn kaarten ook verkopen voor een finale van de Champions League?

"Als ze echt knap is, zou ik voor één keer mijn kaarten verkopen. ls Véronique De Kock ooit vraagt om die avond met haar te gaan eten ... (bedenkt zich) Alhoewel, neen, dan verplaats ik dat dinertje wel. De Champions League-finale kan je niet uitstellen", lacht Niels.