Veranderingen op til bij ‘Familie’: ‘Makers zijn nieuwe weg ingeslagen’

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het was voor de kijkers van ‘Familie’ toch even schrikken toen ze enkele weken geleden plots Emma (Bab Buelens) en Vincent Banic (Guido) zagen kussen onder de douche.

In de bewuste scène zag hoe je Emma haar nachtponnetje uittrok en met enkele een slipje aan naar de badkamer wandelde. Vervolgens kroop ze bij Guido onder de douche en werd er volop gestreeld en gekust.

Het zijn dingen die we de komende tijd wel meer gaan zien in ‘Familie’. ‘Veel naakte huid en suggestieve, opwindende beelden. Dat zijn de ‘Familie’-kijkers niet meteen gewend. Toch is deze vrijscène typerend voor de nieuwe weg die ze bij ‘Familie’ zijn ingeslagen’, staat er te lezen in TV-Familie.

“Die hotelscène van Guido en Emma is volgens mij niet zo ongewoon”, reageert Wim Feyaerts, creative producer bij ‘Familie’. “We zijn er al een tijd mee bezig om met ‘Familie’ te evolueren naar een jonge, eigentijdse en pittige beeldtaal die mensen raakt.” 

“Maar het blijft uiteraard een serie die voor jong en oud is bedoeld. Vrijscènes zullen nooit té expliciet getoond worden.”