Zoon van Paul Severs heeft het bijzonder moeilijk na hartaanval van zijn vader: "Het blijft onzeker"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Afgelopen dinsdag kreeg zanger Paul Severs een hartaanval. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Paul Severs is intussen weer bij bewustzijn. Toch is zijn toestand nog steeds kritiek. "Vandaag en gisteren was zijn toestand stabiel. Hij is nog steeds bij bewustzijn, maar zijn verzwakte hart en de impact van de val op zijn hoofd maken dat zijn toestand ernstig en kritiek blijft. Ik zou jullie graag vertellen dat alles goed komt, maar zijn herstel blijft onzeker", zegt zijn zoon Christophe op Facebook.

Voor Christophe zijn ook het zeer moeilijke dagen. "Ik hoop dat jullie het mij niet kwalijk nemen dat ik deze communicaties verminder, want het wordt voor mij zowel fysiek als emotioneel loodzwaar. De woorden van “Geen wonder dat ik ween” zijn plots een onwelkome realiteit die raken met de kracht van een sloopkogel."

Hoop
"Soms probeer ik mijn zinnen te verzetten door met muziek bezig te zijn, maar mijn gedachten dwalen telkens af. Langs de andere kant probeer ik al mijn hoop en gevoelens in mijn muzikale projecten te steken, als eerbetoon aan mijn pa. Ook de kindjes zijn voor ons allemaal een lichtje in donkere tijden."

"Hij heeft mij de muziekmicrobe doorgegeven en waarschijnlijk 1000den anderen geïnspireerd of geraakt met zijn muziek. Dat zien en we voelen we duidelijk aan de massale steunbetuigingen."

Gezien de moeilijke tijden, is het voor mij ook moeilijk om enthousiast te doen over mijn muzikale projecten en daarom zal ik geen updates geven over mijn projecten. Hopelijk kan ik er volgende week in een betere context over communiceren. Toch wens ik succes aan Jan Wuytens, Christof Chapsis, Andy Swingstar, De Gebeure en de Maskottes."

"Blijven vechten papa!! Hou moed mama!! Blijven hopen op het beste!!"