Harry en Meghan trekken aan de alarmbel: “We moeten haar echt redden”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle hebben op hun gezamenlijke Instagrampagina aan de alarmbel getrokken. Ze vinden dat er dringend veel meer moet gedaan worden om onze aarde te redden.

De prins en zijn vrouw deelden een dringende oproep. “De klok tikt om onze planeet te beschermen. Door de klimaatverandering, het uitputten van natuurlijke bronnen, het bedreigen van wilde dieren, de impact van plastic en microplastics en de uitstoot van fossiele brandstoffen, brengen we deze mooie plek die we ‘thuis’ noemen in gevaar. Voor onszelf en voor volgende generaties. Laten we ze redden.”

Harry had daarbij nog een persoonlijke boodschap. “Schade aan het milieu is lang beschouwd geweest als een noodzakelijk gevolg van economische groei. Deze manier van denken zit zo diep ingebakken dat het beschouwd worden als een natuurlijk proces dat de ontwikkeling van de mensheid ten koste gaat van onze planeet. Pas nu beginnen we op te merken en te begrijpen hoeveel schade dat we veroorzaken. Met bijna 7,7 miljard mensen op deze aarde, maakt elke keuze, elke voetstap, elke actie een verschil.”