Victor en Line openhartig over moeilijke periode na ‘Blind Getrouwd’

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Het gaat momenteel heel goed tussen Victor en Line, het enige koppel dat het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’ overleefde. “We zitten echt op dezelfde golflengte”, vertelt Victor in Dag Allemaal.

Maar na het beslissingsmoment vorig jaar in december, weg van alle camera’s, hebben Victor en Line even een dip gehad. “December was een moeilijke maand, pas half januari is het een beetje los beginnen te lopen”, zegt Line.

“We hadden net het beslissingsmoment gehad en het was duidelijk geworden dat we nog steeds op een verschillend tempo zaten. Ik moest ook mijn doctoraat verdedigen, en dan was er de kerstperiode, dat was soms een beetje awkward. Pas op, we hebben allebei keitoffe families, daar lag het niet aan.” Line blokkeerde toen even, omdat ze voelde dat er aan haar getrokken werd. Het koppel ging toen bijna terug naar af.

“Ik zat met andere verwachtingen aan de kersttafel. Ik dacht dat Line zich rapper zou openstellen”, vult Victor aan. “We merkten allebei: er moet nu echt wel iets gebeuren, of anders... We hebben dan een goed gesprek gehad. Dat heeft me veel geholpen om de knop om te draaien, en gas terug te nemen. Dat lukte net op tijd. En zie ons hier nu zitten! We zijn elkaar nog volop beter aan het leren kennen, maar ik heb het gevoel dat ik Line al veel langer ken dan acht maanden.”