Meghan Markle en prins Harry nemen een drastische beslissing: “Heimwee naar huis”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Volgens hun omgeving zouden Meghan Markle en prins Harry op huizenjacht zijn in de buurt van Los Angeles. Daar woonde en werkte de voormalige actrice vroeger.

Prins Harry en Meghan Markle zouden hun oog hebben laten vallen op Los Angeles in hun zoektocht naar een nieuwe woning. Vrienden van het koppel laten weten aan de Britse Daily Mail dat ze momenteel aan het zoeken zijn in Malibu, een buurt waar een woning met drie slaapkamers al snel kan oplopen tot zo’n 6,3 miljoen euro.

“Meghan mist ‘thuis’”, vertelt een café-eigenaar uit Los Angeles die de hertogin van Sussex naar eigen zeggen goed kent. “Ze werd hier geboren, groeide er op en heeft hier veel vrienden.” Meghan zou zelfs haar Amerikaanse vriendenkring hebben ingeschakeld om mee op uitkijk te staan voor een geschikte woning.

HLN betwijfelt echter of de royals definitieve verhuisplannen smeden. Zo werd enkele maanden geleden ook al beweerd dat Harry en Meghan na de geboorte van hun eerste kindje Archie een paar jaar naar Afrika zouden trekken.