Nu is het helemaal zeker: “Zo zit het tussen Axel Daeseleire en Jess Donckers”

bron: Showbizzsite/ HUMO
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Het gerucht dat Axel Daeseleire en Jess Donckers geen koppel meer zouden zijn, doet al een lange tijd de ronde. De showbizzsite meent het nu zeker te weten.

Hoewel Axel Daeseleire en Jess Donckers het nooit met zoveel woorden hebben gezegd, is het koppel volgens de Showbizzsite al een lange tijd uit elkaar. In HUMO geeft Axel namelijk een duidelijk signaal dat wijst op een breuk tussen de twee.

Volgende week start op VTM het programma ‘Sergio & Axel: Van De Kaart’, een programma waarin Sergio Herman en Axel Daeseleire samen de wereld rondtrekken en een culinaire rondreis zullen maken. In het interview wordt ook het thema kinderen aangehaald. Hoewel Axel zelf geen kinderen heeft, gaat hij het onderwerp in HUMO toch niet uit de weg.

“Ik heb het gezien bij vrienden en bij mijn broers wat het met je doet om vader te worden, en ik heb Laura, mijn ex-plusdochter die ik doodgraag zie”, vertelt Axel Daeseleire. Laura is de dochter van Jess Donckers en zou dus de plusdochter van Axel moeten zijn. De acteur heeft het echter over een ‘ex-plusdochter’, wat er dus op wijst dat Jess en hij niet langer samen zijn.