Meghan Markle in tranen: "Het gaat niet goed met mij"

bron: De Standaard
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De hertogin van Sussex, Meghan Markle, is tijdens een interview zeer openhartig geweest. Ze zegt dat het niet goed gaat met haar.

Meghan Markle heeft zwaar met de voortdurende aanvallen van de Britse pers. Aan journalist Tom Bradby laat ze dat ook duidelijk merken. "Wat is de impact, fysiek en mentaal, van de druk waar je duidelijk mee moet omgaan?", citeert De Standaard de journalist.

Meghan antwoordt dat alle vrouwen zich kwetsbaar voelen wanneer ze zwanger zijn. "Dat was een moeilijke periode voor mij. En dan heb je een baby, en is het veel om mee om te gaan. Ik voel druk om het moederschap en ik voel druk om de vrouw van prins Harry te zijn."

"Weinig mensen vragen me of alles oké is, maar de druk is echt iets waar ik mee moet omgaan, weg van de schijnwerpers. "Dus het gaat niet zo goed met je, de laatste maanden waren een strijd?’, vraagt de journalist. ‘Klopt’, antwoordt de hertogin. Het interview is een deel van een langere documentaire van de journalist die zondagavond uitgezonden wordt op ITV.