Samantha Grant is stikjaloers op haar halfzus Meghan Markle: Dit is de reden

bron: Telegraph
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Samantha Grant is de ‘venijnige’ halfzus van Meghan Markle. Sinds 2016 spuwt ze gal over haar halfzus in de media. De problemen begonnen toen ze prins Harry begon te daten, maar het is ooit anders geweest tussen de halfzusjes.

“Het is te gek voor woorden dat iemand die over de hele wereld wordt bijgestaan door bodyguards, in privéjets vliegt en bovendien miljonair is, het lef heeft om te klagen”, zei Samantha in een interview.  De twee komen sinds 2016 niet meer overeen. 

Toch hebben Samantha en Meghan niet altijd zo’n hatelijke verhouding gehad met elkaar. De oudere halfzus beweert zelfs dat ze Markle gedurende 12 jaar zo goed als opgevoed heeft. Toen er bij Samantha MS werd vastgesteld zijn de twee uit elkaar gegroeid. 

Het hek ging helemaal van de dam toen de Suits-actrice, prins Harry begon te daten. Haar relatie werd steeds meer in de spotlights geplaatst. “Meghan is narcistisch en egoïstisch. Ik denk dat de koninklijke familie van haar zou walgen. Ze is een oppervlakkig iemand die hoger op de sociale ladder wil. Hollywood heeft haar veranderd. Ik denk dat ze er enkel op uit was om prinses te worden”, zette ze ooit op Twitter.

Samantha verdient grof geld aan het beledigen van haar zus. Ze schrijft er zelfs een boek over. Meermaals werd ze in Britse talkshows uitgenodigd om te reageren op het leven van haar zus.