Dit is het opmerkelijke verhaal van Ranger, een wel heel bijzondere Duitse herder en ster op sociale media

door: MRO
Afbeelding bron: Instagram - ranger_thegshepherd
Ranger, de hond links op de foto, heeft een bijzonder verhaal. Hij is een Duitse herder van twee jaar oud, maar dat zou je op het eerste zicht natuurlijk niet zeggen.

Ranger woont bij zijn baasje in het Amerikaanse Phoenix. Bijzonder aan hem is dat hij al 2 jaar oud is en toch nog zeer klein. Dat komt omdat hij dwerggroei heeft.

De schattige Duitse herder heeft al heel wat problemen gekend in zijn jonge leven. "Toen wij Ranger bij de fokker ophaalden, was hij kleiner dan de rest maar we dachten dat dit te wijten was aan een parasiet", doet eigenaar Shelby Mayo zijn verhaal in de Amerikaanse pers. (lees verder onder de foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ranger (@ranger_thegshepherd) op

"In de weken daarna was hij verlost van de parasiet, maar kreeg hij af te rekenen met een nieuwe parasiet die bekend staat onder de naam Giardia. Op datzelfde moment ontdekten we dat Ranger een grote infectie had op zijn nek."

Uiteindelijk herstelde Ranger goed, maar zijn baasje ontdekte dat hij niet meer groeide en de dierenarts stelde vast dat hij aan dwerggroei leed. De mini Duitse herder blijft zo zijn ganse leven klein en schattig en dat levert hem heel wat aandacht op sociale media op.