André Hazes ziet ervan af: “Dat is elke keer de hel, het ergste wat er is”

bron: RTL Boulevard
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dat het tussen André Hazes en Bridget Maasland dik aan is, mag de hele wereld nu wel weten. Ook dat de torteltjes samen Kerstmis vieren bij Andrés moeder Rachel. Dat verklapte de zanger gisteren in RTL Boulevard.

“Kerstmis moet zoet en melancholisch zijn”, zei de zanger in RTL Boulevard. Zijn eigen kerstalbum, dat sinds gisteren officieel uit is, zet hij niet op met de feestdagen. “Ik vind het de hel als ik ergens kom en iemand draait iets van mij, dat vind ik het ergste wat er is”, aldus André Hazes. “Ik ga dan ook echt weg. Nu met die kerstplaat ga ik ook niet naar mezelf luisteren, er zijn zoveel betere. Michael Bublé of zo, dan luister ik wel naar hem.”

André vindt december eigenlijk een depressieve maand. Maar naarmate de feestdagen dichterbij komen, begint het toch te kriebelen. “Ik vind kerst liefde, die dagen spendeer je met de mensen van wie je houdt”, aldus de zanger.

Zijn nieuwe liefde Bridget Maasland neemt hij mee om Kerstmis te vieren bij zijn moeder Rachel, met wie hij intussen weer een goede band heeft. “Eerste kerstdag ben ik met mijn kind, tweede kerstdag met familie. Dan zal Bridget erbij zijn, ja”, besloot André.