Prins Harry en Meghan Markle krijgen geen fijn nieuws te horen uit Buckingham Palace nadat ze zich willen afscheiden

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het mag nu wel duidelijk zijn dat prins Harry en Meghan Markle er echt wel genoeg van hebben. Ze beslisten dan ook om zich af te scheiden van de Britse koninklijke familie.

Wat prins Harry nu doet is nog nooit eerder gezien. “Na vele maanden nadenken en discussiëren, hebben we gekozen voor een nieuwe meer progressieve rol binnen dit instituut”, zo staat te lezen op hun Instagramaccount. We zijn van plan een stap terug te zetten als ‘senior members’ van de Koninklijke Familie.”

Het Laatste Nieuws heeft van BBC vernomen dat het koppel met niemand van de koninklijke familie gesproken heeft op voorhand over hun beslissing. De leden van de koninklijke zouden diep gekwetst zijn door het nieuws.

Maar prins Harry en Meghan Markle hebben geen fijn nieuws te horen gekregen van Buckingham Palace. Hun afscheiding zal nog niet voor morgen zijn. “De gesprekken met de Hertog en de Hertogin van Sussex zijn in een vroeg stadium. We begrijpen hun wens om een ??andere aanpak te kiezen, maar dit zijn ingewikkelde kwesties die tijd kosten om door te werken."