Rottweiler verscheurt 4-jarige jongen: Kind bloedt dood

door: MRO
Een jongen van vier jaar is op een verschrikkelijke manier om het leven gekomen. Hij werd in zijn keel gebeten door een agressieve rottweiler en bloedde dood.

Het ongeluk gebeurde in Oekraïne. De 4-jarige Denis wilde samen met zijn grootmoeder gaan wandelen. Terwijl hij buiten op zijn grootmoeder aan het wachten was, werd hij aangevallen door een 3-jarige rottweiler die over het hek was gesprongen.

"De hond joeg op het kind doorheen de tuin en verscheurde hem", zo tekent Mirror de getuigenis van de buurvrouw op die het zag gebeuren. "Het bloed ging in alle richtingen, de tuin werd rood. De hond rukte de schoenen en de jas van het kind. Denis probeerde zich te verstoppen achter een hek, maar kwam klem te zitten tussen de tralies en de hond zette zijn tanden in de nek van de jongen."

Rottweiler werd opnieuw rustig

De grootmoeder probeerde tevergeefs in te grijpen en werd zelf ook gebeten. Denis bloedde dood. Daarna werd de hond opnieuw rustig en was ook niet agressief toen politie arriveerde. De rottweiler zou daarvoor nooit agressief zijn geweest.