Conner Rousseau lanceert bijzonder verrassend voorstel om een nieuwe regering te vormen

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Conner Rousseau lanceert een bijzonder verrassend voorstel om uit de huidige politieke impasse te geraken. Hij stelt voor om een soort blind date te organiseren met de focus op inhoud.

"Vivaldi heeft meerdere seizoenen maar ook meerdere interpretaties. Het hangt ervan af met wie je praat om te weten wat die vivaldidoos net inhoudt. We vertrekken van samenstellingen en iedereen geeft daar zijn eigen interpretaties aan", aldus Conner Rousseau bij Terzake.

"Laat het vertrekken vanuit de inhoud, laat iedereen prioriteiten naar voor schuiven. Laat ons een soort blind date van de formatie maken. Je weet niet wie er wat in steekt en op een bepaald moment komt er een tekst die naar iedereen verstuurd wordt."

"Dan moet iedereen ja of neen antwoorden. Ja, we willen vooruit met dit land of neen, we blijven stilstaan bij een impasse en dan moet iedereen ook de kiezer in de ogen durven kijken en uitleggen waarom we vooruit willen met dit land of waarom we blijven stilstaan", zo klinkt het idee van de voorzitter van Sp.a.