Coronacrisis: Ook vertraging bij leveringen van online apotheek: 'Hamster geen medicijnen'

door: MRO
Afbeelding bron: Pixabay
Door de coronavirus is er een stijgende vraag naar medicijnen. Online apotheek Farmaline heeft een bericht aan zijn klanten verspreid met de boodschap dat er een vertraging op de levering van bestelling zit.

De bestellingen die geplaatst worden bij Farmaline zullen iets later worden geleverd dan normaal. "Mede door de maatregelen die de overheid genomen heeft om de risico's van besmetting met het Coronavirus in te perken, zien wij een verdere verhoging van de vraag. Dit betekent zowel voor ons personeel als voor u, dat wij in deze omstandigheden keuzes moeten maken om de continuïteit van onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen. Concreet betekent dit dat mogelijk uw bestelling of retourzending met vertraging verwerkt wordt. De vertraging kan oplopen tot 4 à 6 werkdagen", laat de online apotheek in een bericht aan zijn klanten weten.

Daarnaast roept Farmaline ook op om zeker geen medicijnen te gaan hamsteren. "Wij vragen u ook om concreet na te denken over uw bestelling. Hamsteren is in deze periode geen oplossing en zal slechts een grotere vertraging opleveren. In plaats daarvan bestelt u het best de hoeveelheden die overeenkomen met het gebruik van ongeveer één maand. Op die manier beschikt u over voldoende voorraad en blijft u tevens solidair ten opzichte van anderen."