In deze luxueuze villa van 14 miljoen euro gaan Meghan en Harry wonen: Zwembad, bioscoop en nog iets heel leuks voor Archie

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle en Harry zijn op zoek naar een huis in Los Angeles. Ze lijken nu wel iets gevonden te hebben.

Meghan Markle en Harry hebben een villa gevonden in de straat waar ook filmacteur Tom Hanks woont. In de villa zou ook een ruimte zijn voor Meghan’s moeder Doria.

De villa heeft zes slaapkamers. Ze is gelegen in de buurt van Los Angeles.  Meghan en Harry hebben de villa al een tijdje op het oog, zo schrijft The Daily Mail.

Een bron vertelt dat zodra de lockdown er voorbij is, Meghan en Harry hun intrek zullen nemen in het gigantische huis. “Ook Doria zal mee verhuizen”, luidt het nog. “Al wil die laatste haar eigen ruimte en die zal ze ook krijgen in het huis.”

De bron zegt ook nog dat het voor Meghan heel belangrijk is dat haar moeder bij hen intrekt. Doria is de rots in de brand voor haar dochter. “Meghan vertrouwt nog maar heel weinig mensen”, zegt de bron.

Meghan en Harry kijken er naar uit om in de villa hun intrek te nemen. De villa heeft ook nog een zwembad, bioscoop, pergola en een spectaculair uitzicht op de zee. Er zou ook een gigantische tuin zijn waar hun zoontje Archie kan spelen. De tuin zou een hectare groot zijn. De villa heeft een prijskaartje van 14 miljoen euro.