Koppel uit Mechelen heeft SM-relatie. Wat dan gebeurt, heeft zéér ernstige gevolgen

bron: Belga
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een 28-jarige man uit Mechelen is compleet door het lint gegaan. Hij heeft dringend begeleiding nodig. Dat meldt het parket.

De man heeft de broer van zijn sekspartner neergestoken met een mes. Het slachtoffer verdacht de man ervan dat die zijn zus sloeg. Toen het slachtoffer haar ging bezoeken, merkte hij immers op dat ze verschillende verwondingen had in het aangezicht. Dat bleek echter niet te zijn wat hij dacht.

Het kwam tot een ruzie die al snel helemaal uit de hand liep. De broer beschuldigde de man ervan dat hij zijn zus hevig had toegetakeld. De dader greep vervolgens naar een mes en stak het slachtoffer in de buik. Naar eigen zeggen uit zelfverdediging. Het slachtoffer - de broer van de vrouw - was vier maanden werkonbekwaam en verloor bijna een vinger omdat hij zich probeerde te verdedigen.

De dader en de vrouw hadden blijkbaar een SM-relatie, iets waarvan de broer niet op de hoogte was. Uit onderzoek blijkt dat de dader met psychiatrische problemen kampt alsook een alcohol- en pillenverslaving. De rechter spreekt het vonnis uit op 1 maart.