VTM

Dokter heeft verontrustend nieuws voor Luc Steeno: "Ik krijg er panische angst van"

bron: TV-Story
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een doktersbezoek heeft het leven van zanger Luc Steeno op zijn kop gezet. Hij kreeg er geen goed nieuws te horen.

De dokter had vastgesteld dat de Luc zijn cholesterol alarmerend hoog was. "Ik kreeg een panische angst en besliste toen om het enige te doen wat een oplossing bood: afvallen", vertelt Luc in TV-Story.

"Ik ging te rade bij dieetspecialist Tim Torfs. Het resultaat: in nog geen drie maanden tijd was ik elf kilo kwijt, en mijn cholesterol was met de helft gedaald. En wat leuk is: in 2017 is het me gelukt op gewicht te blijven. Mijn goede voornemen is dus geslaagd, en eigenlijk kostte me dat minder moeite dan ik had gedacht."

"Het was echt wel zwaar"
"In het begin was het echt wel zwaar, maar geleidelijk aan vind je het normaal om zes kleine maaltijden per dag te nemen en op je voeding te letten. En ik beweeg ook veel meer dan vroeger: als het weer niet te slecht is, ga ik wandelen met mijn jack russell."

"En treuzelen is daar echt niet bij, want mijn hondje sleurt me vooruit. Ik voel me dus prima en ben helemaal klaar voor 2018, waarin ik, hopelijk tegen de zomer, een nieuw album met nieuwe nummers en covers kan uitbrengen."

Tags luc steeno