Allemaal voor de schijn: "Bart De Pauw is er nog steeds de absolute baas en dicteert de wet"

bron: TV-Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Bart De Pauw zette een stap terug bij zijn bedrijf Koeken Troef. Hij is geen zaakvoerder meer. Een slimme zet, zo meent financieel expert Thierry Debels in TV-Familie.

"Het is niet omdat Bart De Pauw geen zaakvoerder meer is, dat de firma niet meer van hem is", benadrukt Debels. "Dit is een slimme zet. Inès is nu de enige zaakvoerder en zogezegd het gezicht van Koeken Troef! Op die manier zal Bart niet langer rechtstreeks aan z'n eigen productie- huis worden gelinkt. Máár: hij blijft wél z'n broodwinning behouden. Bart is de grootste aandeelhouder. En dus zal hij de koers van Koeken Troef! blijven bepalen. Wees gerust, hij heeft nog een stevige vinger in de pap en is nog altijd de échte baas."

De baas

"In eerste instantie dacht ik dat Bart deze ingreep heeft gedaan omdat hij het onderzoek naar hem niet negatief wil beïnvloeden", aldus de financieel expert. "Nu weet ik dat het om imago draait. En dat is hypocriet. Televisiezenders kunnen nu zeggen dat ze met Koeken Troef! werken en niet met de man, maar dit klopt níet! Koeken Troef! blijft Barts bedrijf. 't Zou trouwens compleet onlogisch zijn als hij zich naar de achtergrond zou terugtrekken. Hij is nu eenmaal een creatief genie en zijn mening blijft van het grootste belang. Wees er maar zeker van: Bart De Pauw dicteert daar nog steeds de wet!"