Smaakmaker uit Jupiler Pro League wil kans bij Rode Duivels: “Natuurlijk!”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Eind deze maand oefenen de Rode Duivels tegen Saudi-Arabië. De wedstrijd gaat door op 27 maart, en wie weet behoort dan ook een smaakmaker uit de Jupiler Pro League tot de selectie van Roberto Martinez. Anthony Limbombe staat alvast te popelen om zijn kans met beide handen te grijpen.

De flankspeler is bij blauw-zwart bezig aan een uitermate goed seizoen, en dat is ook de bondscoach wellicht niet ontgaan. Zelf acht Limbombe zich klaar om een kans te krijgen. “Natuurlijk hoop ik op een selectie. Dat zou heel mooi zijn. Ook voor de club. Ik wil Club Brugge vertegenwoordigen. Een selectie zou het bewijs zijn dat we hier goed bezig zijn”, zegt Limbombe in Het Laatste Nieuws.

Zaterdag tegen KV Kortrijk legde Limbombe de wedstrijd al voor de vierde keer dit seizoen in een definitieve plooi. "We hadden het knap lastig, omdat we onze kansen niet afmaakten. Dat was het enige minpunt. Mijn goal was mooi, net als de assist van Ruud, die mij goed zag staan”, wist de 23-jarige Belg daar nog over te vertellen.

Carrasco

Dat Limbombe wordt getipt als potentiële Rode Duivel is al eventjes geen verrassing meer. Niet alleen de goede prestaties van de flankspeler hebben daarvoor gezorgd, ook de overstap naar China van Yannick Carrasco speelt daar een grote rol in. De bondscoach moet iemand achter de hand hebben, en Limbombe beschikt alvast over het juiste profiel om de hele flank af te dweilen.