Ze liet zich opmaken voor haar verjaardag, maar een hond beet haar ooglid af

door: STS
Kelsey Salmon
Afbeelding bron: Facebook Kelsey Salmon

Een jongedame die naar een schoonheidsspecialiste trok om zich te laten opmaken voor haar verjaardag, werd daar lelijk toegetakeld door een hond.

Kelsey, die in de Amerikaanse plaats Marietta woont, wilde er piekfijn uitzien op haar verjaardag. Ze besloot haar wimpers onder handen te laten nemen.

Maar in het appartement van de schoonheidsspecialiste werd ze plots gebeten door een hond. Het dier beet het linkerooglid van de 23-jarige vrouw volledig af.

Chihuahua

"Ik ga liggen zodat de behandeling kan beginnen, en ik hoor een hond blaffen. Een chihuahua stormt de kamer binnen en springt op het bed. I aai hem, zonder probleem", citeert The Sun haar.

"Toen de behandeling voorbij was, ging ik rechtop zitten. De hond zat op de vloer. Ik keek naar hem en hij staarde me aan."

"Toen, uit het niets, sprong hij op mij en beet hij mij in mijn gezicht. Het ging zo snel dat ik niet eens tijd had om terug te trekken. Er was overal bloed en mijn ooglid lag op de vloer."

"Gelukkig ging het niet om mijn oog zelf, dat was duizend keer erger geweest."

Operatie

Het slachtoffer moest een operatie ondergaan om het ooglid aan te hechten. Het volledige herstel zou tot een jaar kunnen duren.