Goed nieuws voor wie wil sparen: op deze spaarrekeningen krijg je de hoogste intrest

door: MRO
bank sparen
Afbeelding bron: pexels

Meerdere banken trokken de intrest op spaarrekeningen op. Goed nieuws dus voor wie geld op een spaarrekening plaatst, maar welke rekeningen zorgen momenteel voor de hoogste opbrengst?

Beobank geeft momenteel de hoogste intrest op een spaarrekening, met name 3,10% op de Step Up spaarrekening. Deze intrest bestaat uit een basisrente van 1,25% en een getrouwheidspremie van 1,85%. 

Er geldt wel belangrijke een beperking. Je mag op deze rekening maximaal 750 euro per maand sparen, via een doorlopende spaaropdracht.

ING biedt met Tempo Sparen een totale intrest van 3,00%, maar ook daar geldt een beperking. Je mag maximum 500 euro per maand sparen. 

Argenta heeft een Groeirekening aan dezelfde voorwaarden, een totale intrest van 3%, maar een maximuminlage van 500 euro per maand.

Wil je een groter bedrag sparen, dan kan je terecht bij NIBC. Op hun getrouwheidsrekening geldt geen maximum spaarbedrag en ook bij hen krijg je een totale intrest van 3%. Die bestaat uit een basisrente van 1,20% en een getrouwheidspremie van 1,80%.