KBC voert wijzigingen door die klanten niet leuk gaan vinden

door: STS
KBC
Afbeelding bron: Photonews

KBC gaat enkele wijzigingen doorvoeren. Het betreft de maandelijkse bijdrages voor de KBC-Plusrekening en de KBC-Basisrekening. Die gaan stijgen.

"We stellen vast dat onze klanten steeds meer extra diensten en functies wensen te gebruiken. KBC wenst aan die vraag tegemoet te komen. Om de uitgebreide dienstverlening op hetzelfde hoge niveau te kunnen blijven waarborgen en nieuwe toepassingen te ontwikkelen die de klant geld en tijd besparen, passen we ons rekeningaanbod aan", klinkt het.

Vanaf 1 april 2024 zal er maandelijks meer betaald moeten worden voor de KBC-Plusrekening: 3,75 euro, ten opzichte van 3,25 euro nu. "Maar de rekening blijft gratis voor jongeren tot en met 24 jaar. Voor klanten met een KBC-Plusrekening blijft de KBC-Basisrekening met identiek dezelfde rekeninghouders gratis, ook na 1 juli 2024."

Vanaf 1 juli 2024 zal de maandelijkse bijdrage voor de KBC-Basisrekening 2 euro bedragen. Nu is die nog gratis. "De rekening blijft gratis voor jongeren tot en met 24 jaar. Voor de KBC-Basisbankdienst en de Universele Bankdienst van KBC wijzigt er niets."

"De prijsbijsturing reflecteert de gestegen inflatie sinds de laatste prijsaanpassing in 2021 voor de KBC-Plusrekening en sinds 2014 voor wat betreft de KBC-Basisrekening."

Tags kbc bank