Jana uit 'Blind Getrouwd' kan het amper geloven: "Vreselijk om zo in beeld te komen"

door: STG
Jana uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

We kennen Jana De Bosscher nog van haar deelname aan 'Blind Getrouwd'. Zij werd gekoppeld aan Christiaan in het recentste seizoen.

Jana De Bosscher werd het afgelopen seizoen in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Christiaan Graulus, maar het huwelijk bleef niet duren.

In 'Blind Getrouwd' werd al eerder duidelijk dat sporten voor Jana erg belangrijk is. Ze bezoekt dan ook elke week de fitness. In de podcast 'Seg Celien', blikt Jana terug op een lastig fragment.

Het gaat over het fragment op de boot met Christiaan. “Ik heb een super laag zelfbeeld en ik ben hier aan boord met allemaal vlotte mensen, waarvan twee vrouwen superknap zijn. Dat is voor mij een grote trigger waardoor ik het nu even moeilijk heb”, bekende Jana openhartig aan Christiaan.

"Ik wist dat die aflevering ging komen, maar ik wist niet dat het zo erg was", begint Jana. "Ik keek naar mezelf op tv en dacht: ‘Wow, dat ben ik niet meer’. Dat is echt gewoon een zielig meisje dat daar op die boot zit."

"Als ik naar mezelf kijk in bikini, ik vind dat nog altijd niet leuk. Ik vond het wel erg om te zien dat ik me daar helemaal niet kon amuseren", zegt Jana.