'Big Brother'-presentatrice Tatyana Beloy neemt belangrijk besluit over haar huwelijk

door: STG
Tatyana Beloy
Afbeelding bron: Play4

Vorige week raakte bekend dat Tatyana Beloy het nieuwe seizoen van 'Big Brother' zal presenteren. Ze neemt de fakkel over van Peter van De Veire.

Vanaf maandag 9 januari zullen we Tatyana Beloy terug meer te zien krijgen op televisie. Ze presenteert samen met Geraldine Kemper het gloednieuwe seizoen van 'Big Brother'. In een eerder interview liet ze al weten dat dit seizoen vol met verrassingen zal zitten.

Hoewel het op professioneel vlak dus bijzonder druk zal worden zorgt dit ook bij haar thuis voor de nodige uitdagingen. Zo vertelt dan ook bijzonder triest nieuws in Dag Allemaal. Ze stapte namelijk in volle coronacrisis in het huwelijksbootje met haar man.

"In 2020 z?n we getrouwd, alleen met ons twee, de bevoegde schepen en een camera op een statief als getuige”, zegt Tatyana.“Zalig, geen stress, gewoon focussen op wat er echt toe doet in een huwel?k: elkaar”, blikt ze terug.

De drukke agenda van Tatyana zorgt ervoor dat ze nog steeds geen datum gevonden hebben voor hun trouwfeest. Ze hebben dan ook een belangrijk besluit genomen. "We wachten wel tot ons zoontje oud genoeg is om het bewust mee te maken”, aldus Tatyana.