Kijkers 'Big Brother' zeggen allemaal hetzelfde over Tatyana Beloy als nieuwe presentatrice

door: STG
Tatyana Beloy Play4 Big Brother.jpg
Afbeelding bron: Play4

Vanaf 9 januari is 'Big Brother' weer helemaal terug. Gisteren werd al meteen een grote vernieuwing aangekondigd. Play4 doet beroep op Tatyana Beloy voor de presentatie van het programma.

Nadat Peter Van de Veire opnieuw exclusief aan de slag gaat bij de VRT moest Play4 op zoek gaan naar een nieuwe host voor 'Big Brother'. Maandag loste de zender alvast een eerste voorsmaakje over wie het nieuwe gezicht zou worden.

Dinsdagochtend kreeg het nieuwe gezicht dan ook echt een naam. Tatyana Beloy zal samen met Geraldine Kemper dit seizoen de presentatie verzorgen. Kijkers reageren dan ook verdeeld op die beslissing.

"Peter Van de Veire zal gemist worden", schrijft een kijker. "Ze hadden Walter Grootaers terug moeten vragen" en "Spijtig, had liever een man en een vrouw gehad", merkt iemand op.

Toch zijn er ook heel wat positieve reacties op de komst van Tatyana. "Ze gaat dat super doen", zegt iemand. "Superleuk!", en "Mooie verschijning", zegt nog een kijker. In Nederland zal Tatyana zich nog wel moeten voorstellen. "Wie is dit?" en "Waar zou ik haar van moeten kennen?"