Carrefour moet ingrijpen bij eigen product: “Wij verontschuldigen ons”

door: BVDO
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Supermarktketen Carrefour neemt Mozzarella Di Bufala Campana Mini van het merk Carrefour Extra. Er is mogelijke aanwezigheid van listeria.

Na een controle en teneinde de veiligheid van de consument te waarborgen, neemt Carrefour uit voorzorg de Mozzarella Di Bufala Campana Mini van het merk Carrefour Extra, verkocht in de zuivelafdeling van verscheidene winkels in België, uit de handel en roept het product terug van bij de consumenten omwille van de mogelijke aanwezigheid van listeria.

Deze producten zijn uit de handel gehaald. Er werden echter een aantal producten op de Belgische markt verkocht voor de terugroeping. Consumenten die bovenstaande producten in hun bezit hebben worden gevraagd om deze niet te consumeren en ze terug te brengen naar hun verkooppunt, waar ze terugbetaald zullen worden.

We raden personen die bovenstaande producten gegeten hebben en symptomen vertonen zoals koorts en/of hoofdpijn aan om hun huisarts te raadplegen en hem dit te melden. Deze symptomen kunnen ernstiger zijn bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, oudere personen of personen met een verminderde immuniteit. Deze symptomen kunnen leiden tot listeriose, een ziekte met een incubatietijd tot 8 weken.

Voor meer informatie kunnen de klanten terecht bij de klantendienst van Carrefour België op het gratis nummer 0800/9.10.11, alle werkdagen van 8u30 tot 20u00 van maandag tot en met zaterdag.

“Wij verontschuldigen ons bij onze klanten voor het ongemak”, laat de winkelketen weten.