Carrefour pakt uit met primeur: Nieuw product valt in de prijzen

door: MRO
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Supermarktketen Carrefour pakt uit met een primeur. Carrefour is de eerste retailer die een zonnecrème van eigen merk aanbiedt, handig nu de zon volop van de partij is.

Carrefour ontwikkelde een eigen gamma zonnebeschermingsproducten, dat bestaat uit 5 nieuwe crèmes voor jong en oud. "Het gamma Solaire Science beantwoordt perfect aan de noodzaak om zich te beschermen tegen UV-stralen die schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de huid", klinkt het.

Het merk Science heeft hydraterende en waterbestendige zonnecrèmes ontwikkeld met provitamine B5 en vitamine E. Deze zonnecrèmes bieden zeer hoge bescherming (SPF 50+) en hoge bescherming (SPF 30) tegen UVA- en UVB-stralen voor volwassenen.

Speciaal voor kinderen is er de zonnespray Sun Protect SPF 50+ met een formule die is aangepast aan hun gevoelige huid. De nieuwe Science After Sun-Gel bevat vitamine E en Aloë Vera-extract om de door de zon blootgestelde huid te hydrateren en te verzachten. Deze crème draagt ook bij aan huidverzorging en langdurige bruining.

Prijs

Bovendien werden de zonnesprays uit het Science Sun Protect gamma bekroond met een prijs bij de Victoires de la Beauté 2022-2023. Dit is een Franse prijs die toegekend wordt door consumenten en beoordeeld wordt op basis van gebruikerservaringen.

zonnemelk
Afbeelding bron: Carrefour