Colruyt lanceert nieuwigheid bij online boodschappendienst: “Supermarktprimeur in België”

door: PMN
Colruyt
Afbeelding bron: MRO

Bij Colruyt kan je online je boodschappen bestellen. Je kan die daarna gaan afhandelen bij de winkel zelf. De supermarktketen kondigt nu een nieuwigheid aan.

Colruyt is momenteel in het Gentse aan het testen met gekoelde lockers. De bedoeling is dat klanten daar hun bestelling kunnen afhalen vanaf 15 uur of vanaf 16 uur thuis kunnen laten leveren via cargobike. “Een supermarktprimeur in België”, noemt Colruyt Group het zelf bij Gondola.

De lockers worden voortdurend gekoeld tot 4 graden Celsius. Op die manier kan men ook de versheid van de producten garanderen. Klanten kunnen kiezen uit een assortiment van 1.200 producten, met een focus op verse producten, vlees, vis en convenience.

Met de nieuwe dienst mikt de Colruyt groep op mensen die wekelijks hun boodschappen doen maar tussendoor nog verse producten nodig hebben, of mensen die last minute nog verse producten willen gebruiken om hun maaltijd te bereiden. Wie gebruik wil maken van de dienst moet voor minimum 20 euro en maximum 100 euro aan producten bestellen.

Tags colruyt