Kruidvat-klanten kunnen zich verheugen: Leuke promoties op Nivea, Ariel en LEGO

door: STS
Kruidvat
Afbeelding bron: Photonews

Kruidvat pakt uit met nieuwe promoties op producten. Deze promo's zijn geldig van dinsdag 26 maart tot en met zondag 7 april.

"Deze week bij Kruidvat: Maybelline must haves! Het tweede product voor de helft van de prijs. Upgrade je make-up zonder je portemonnee te belasten!", klinkt het op de Facebookpagina van Kruidvat. En dat is nog niet alles.

Er is namelijk ook een 3+2 gratis actie op verzorgingsproducten van Nivea. "Verwen jezelf van top tot teen! Koop drie Nivea-producten en krijg er twee gratis! Ontdek de ultieme verzorging voor een frisse start van de dag."

Kruidvat zet verder een gigapack wasmiddel pods van Ariel in de kijker. "Mega schoon, mega deal! Slechts 28,99 euro + gratis verzending. Maak korte metten met vlekken en bespaar groots", klinkt het.

LEGO

Ten slotte is er nog goed nieuws voor de liefhebbers van LEGO. Van dinsdag 26 maart tot en met zondag 31 maart (en dus niet tot 7 april zoals bij de eerder genoemde producten het geval is) wordt er bij Kruidvat 25% korting gegeven op alle bouwsets van LEGO.

Promo
Afbeelding bron: Kruidvat