Nieuwe Albert Heijn geopend: Klanten meteen verrast

door: STS
Albert Heijn
Afbeelding bron: Albert Heijn

Albert Heijn heeft deze week een nieuwe winkel geopend in België. Het gaat om het 78ste filiaal van de Nederlandse supermarktketen in ons land.

Op 6 maart openden de deuren van de nieuwe Albert Heijn in Londerzeel, in aanwezigheid van de burgemeester en het voltallige schepencollege en heel wat nieuwsgierige klanten. De eerste 500 klanten ontvingen een verrassing. Klanten kregen op de openingsdag ook een gratis stuk pizza van een pizza truck.

De winkel beschikt over een ruim zelfscanplein waar je je boodschappen zelf kan scannen na het winkelen. Je kan je boodschappen ook tijdens het winkelen scannen met je eigen mobiele telefoon of een handscanner. Betalen doe je daarna aan het zelfscanplein. Een blikvanger is de sushi-kiosk, waar er ter plekke verse sushi gemaakt wordt.

De winkel is van dinsdag tot zaterdag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 08.00 uur tot 12.00 uur. Op maandagen kan je er van 12.00 uur tot 20.00 uur terecht. De winkel is alle feestdagen geopend, van 09.00 tot 17.00 uur.

"De klant mag écht elke dag op ons rekenen; we zijn 365 dagen per jaar open", klinkt het.

Volg Redactie24 nu op Instagram