Nu nieuw bij Action: stralend witte sneakers voor minder dan 1 euro

door: MRO
Action

Action staat bekend om het uitgebreide aanbod aan goedkope producten. De winkelketen heeft nu de oplossing in huis voor stralend witte sneakers voor minder dan 1 euro.

Witte schoenen zijn al geruime tijd in de mode, maar ze worden ook snel vuil. Action heeft nu 'sneaker whitener' nieuw in het assortiment opgenomen. "Premium schoenverzorging voor witte sneakers", luidt het.

Een knijpfles 'sneaker whitener' van 75 ml koop je nu bij Action voor slechts 0,99 euro. "Met deze handige schoenverzorging herstel je eenvoudig de witte kleur van je favoriete schoenen", belooft de winkelketen.

Witte sneakers reinigen 

Er bestaan natuurlijk nog veel meer manieren om je sneakers opnieuw stralend wit te krijgen. Zo zijn babydoekjes bijvoorbeeld effectief om witte sneakers te reinigen. Ga elke week eens met babydoekjes over je schoenen om ze mooi wit te houden.

Wanneer je schoenen erg vuil zijn, kan je ze ook reinigen met een schuurmiddel, zoals bijvoorbeeld Cif. Dit kan vlekken laten verdwijnen, maar wees wel voorzichtig dat je niet te hard schuurt om je schoen niet te beschadigen.