VIDEO Bezorger van Bpost onder vuur na wat hij doet met drie pakketten

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews

Een pakjesbezorger van Bpost heeft slechte punten gescoord in Sint-Niklaas. De ontvanger was niet tevreden met de manier waarop ze geleverd werden.

Het Fietspaleis uit Sint-Niklaas heeft een video op hun sociale media gezet van hoe een medewerker van Bpost pakjes aflevert bij het bedrijf.

De man gooit drie dozen met onderdelen voor e-bikes gewoon over een hoge poort. En blijkbaar was het niet de eerste keer dat dit gebeurde.

De poort waarover de drie pakjes gegooid worden is maar liefst 2 meter hoog. De pakjes werden in het weekend ‘s morgens vroeg geleverd. Aan de poort hangt een bordje met de vraag te bellen bij levering.

De firma heeft klacht ingediend bij Bpost en ook hun leverancier werd van de feiten op de hoogte gebracht. Opvallend is dat dit nooit tijdens de week gebeurt, maar wel in het weekend.

Bij Bpost zitten ze verveeld met de zaak. “Dit kan niet door de beugel. We zullen de feiten nader onderzoeken en de persoon hierover aanspreken”, zegt woordvoerster van Bpost Veerle Van Mierlo aan Gazet van Antwerpen.

Tags bpost pakje