Wie een kat heeft moét het in huis halen en Lidl geeft nu flinke korting

door: MRO
kat
Afbeelding bron: Pexels (Archieffoto)

Wie een kat in huis heeft, moet zeker ook zorgen voor een krabpaal. Lidl pakt nu op zijn webshop uit met een flinke korting op een krabpaal.

Op de webshop van Lidl vind je nu een krabpaal voor 16,99 euro, dat betekent een korting van 32% op de normale prijs van 24,99 euro. Het gaat om een krabpaal van 39x60 cm, van duurzaam sisal en zacht pluche.

Waarom je een krabpaal in huis moet hebben voor je kat

Een krabpaal is niet alleen een leuk speeltje voor je kat, maar het is in feite noodzakelijk als je het welzijn van je kat wilt verzorgen. Een krabpaal in huis biedt namelijk tal van voordelen die bijdragen aan de gezondheid en het geluk van je kleine vriend. 

Katten zijn van nature dieren die graag krabben. Dit gedrag is niet alleen goed voor hun nagelgezondheid, maar het is ook hun manier van stress verlichten en hun territorium afbakenen. Het hebben van een krabpaal thuis stimuleert dit natuurlijke gedrag.

Een krabpaal bevordert bovendien ook de lichamelijke activiteit bij katten. Zeker als de krabpaal verschillende niveaus heeft, zal je kat omhoog en omlaag klauteren. Dit houdt haar fit en activeert verschillende spiergroepen.

Kortom, een krabpaal in huis is zeker goed voor je kat. Het biedt zowel fysieke als mentale voordelen. Naast het bevorderen van gezonde nagels, fysieke activiteit en natuurlijk gedrag, helpt het ook om schade aan meubels te voorkomen.

Een krabpaal kiezen

Bij het kiezen van een krabpaal, moet je rekening houden met de grootte, het materiaal en de plaatsing ervan. Het is het beste als de krabpaal groot genoeg is voor je kat om zich volledig uit te strekken. En plaats hem op een plek waar je kat graag tijd door brengt. 
 

Tags kat lidl