Fans schreeuwen om nieuwe trainer bij Antwerp, Priske reageert

door: BVDO
Brian Priske
Afbeelding bron: Photonews

Op sociale media regende het commentaren over de positie van trainer Brian Priske van Royal Antwerp FC na de smadelijke nederlaag tegen Fenerbahce.

Antwerp kon tegen Fenerbahce geen vuist maken en werd genadeloos afgestraft. Fans schreeuwden om het ontslag van trainer Brian Priske.

“We begonnen nochtans dominant, met enkele uitbraken, maar op drie sleutelmomenten voor rust werden we koud gepakt. Na rust kregen we meer greep op de match, maar de juiste beslissing nemen voor doel blijft een collectief issue voor ons”, zei Priske achteraf.

De bekeruitschakeling en de 1 op 12 in Europa zijn voor de fans onbegrijpelijk. De mooie positie in het klassement van de Jupiler Pro League tellen niet.

Er wordt dan ook hard om het ontslag van Priske geschreeuwd. “Ik begrijp dat die vraag nu gesteld wordt, maar de druk die ik mezelf opleg kan niet groter zijn. Daar zal deze nederlaag niets aan veranderen. We blijven op dezelfde manier, met dezelfde overgave verder werken. Tenslotte draait het om Antwerp, niet om mij.”