Manchester United-spits steeds dieper in de problemen

door: CDC
Mason Greenwood
Afbeelding bron: Photonews

Er komen steeds meer bezwarende verhalen naar boven rond Mason Greenwood van Manchester United. De carrière van de jonge spits lijkt nu al voorbij. 

Mason Greenwood kwam recent in opspraak door een filmpje op sociale media van zijn ex-vriendin. Ze beschuldigde hem van aanranding, poging tot verkrachting en fysiek geweld. Ze deelde de beelden van haar bebloed gezicht en ook bezwarende geluidsfragmenten. 

De 20-jarige spits werd zondag gearresteerd op verdenking van verkrachting en mishandeling. Nu komt er nog eens bij dat hij verdacht wordt van doodsbedreigingen te hebben geuit tegen zijn ex.

United schorste de speler al op basis van de berichten. Ze onthouden zich verder van veel commentaar. Zijn ploeggenoten verwijderden hem allemaal van hun sociale media. EA kondigde ook aan dat ze hem uit FIFA 22 hebben verwijderd en Nike schorste hun contract met hem op.

Greenwood was een aanstormend jeugdproduct en werd ook al opgeroepen voor de Engelse nationale ploeg. Het ziet er naar uit dat die opmars voorbij is. Zijn twitteraccount wordt overspoeld door mensen die hem uitspuwen.