VTM

Christiaan snoert 'Blind Getrouwd'-kijkers de mond na heftige kritiek

door: COS
Christiaan Graulus.jpg
Afbeelding bron: VTM

'Blind Getrouwd'-kijkers keken vorige week met open mond toe toen Christiaan en Jana toch besloten 'nee' te zeggen. Lange tijd leken ze op een 'ja' af te stevenen.

Christiaan Graulus en Jana De Bosscher waren op een erg goede manier aan het 'Blind Getrouwd'-avontuur begonnen. We kregen vaak heel open en eerlijke gesprekken te horen. Al waren die soms misschien té eerlijk.

Jana maakte er geen geheim van dat Christiaan toch niet helemaal het type was waar ze doorgaans op viel. Dat het niets werd tussen de twee, was volgens sommige kijkers aan Jana te wijten. "Zij heeft Christiaan totaal vernederd", klonk het.

"Zulke zaken zijn totaal niet terecht", zegt Christiaan nu in TV Familie. "Ik heb altijd tegen Jana gezegd dat ik héél blij was dat ik dit avontuur met haar heb kunnen beleven. Dus nee, het is geen dramatische of traumatisch ervaring voor mij geweest."

"Ik heb me ook nooit vernederd gevoeld", benadrukt de spoedverpleegkundige. "Integendeel, dit avontuur is het beste wat mij ooit is overkomen. Al ben ik soms geschrokken van haar uitspraken en wist ik niet goed wat ik ermee moest."