VTM

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' heeft na breuk met Jana nu geweldig nieuws: "Niets overhaasten"

door: COS
Christiaan Graulus.jpg
Afbeelding bron: VTM

Christiaan Graulus leerden we kennen door zijn deelname aan 'Blind Getrouwd'. De spoedverpleegkundige uit Geel trouwde met kleuterjuf Jana De Bosscher.

Met Jana De Bosscher werd het - ondanks een nieuwe poging na het 'Blind Getrouwd'-avontuur - uiteindelijk niets. Nu heeft Christiaan Graulus wel geweldig nieuws. Hij blijkt nu, net als Jana, niet langer vrijgezel te zijn.

"Er is een vrouw in mijn leven die belangrijk is voor mij, maar ik kan er nog niet veel over zeggen", zegt Christiaan aan HLN. Enkele maanden geleden kwamen ze elkaar tegen op café. "Het is nog allemaal heel pril", benadrukt hij.

Ze zijn elkaar aan het ontdekken en bekijken of ze op dezelfde golflengte blijven zitten. "Het is nu geen 'Blind Getrouwd'-experiment meer, maar de realiteit. We moeten vooral rustig en geduldig blijven en niets overhaasten."

Opvallend is dat Christiaans nieuwe vriendin 'Blind Getrouwd' niet heeft gekeken. Ze kende hem dus niet. "Dat is makkelijk, want dan weet je dat het al zeker niet om die reden is dat ze bij jou is."