VTM

Christiaan uit ‘Blind Getrouwd’ verliest zijn geduld: “Ik ben helemaal opgefokt”

door: ASX
Blind Getrouwd S07E06
Afbeelding bron: VTM

In de zesde aflevering van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ maken de koppels zich klaar voor de volgende fase in het experiment. Na hun gemeenschappelijke reis naar Bodrum is het namelijk tijd om te gaan samenwonen. Een grote stap die heel wat stress met zich meebrengt.

Dat ervaart vooral Christaan Graulus. Hij en zijn kersverse echtgenote Jana De Bosscher vestigen zich in het Antwerpse Kontich. De nieuwe omgeving is best wennen voor Christiaan en Jana, die op hun eerste avond al meteen bezoek krijgen.

Zowel de ouders van Christiaan als die van Jana komen een kijkje nemen naar het liefdesnestje van de twee pasgehuwden. Dit zorgt voor Christiaan voor heel wat stress. “Ik doe dat eigenlijk nooit, volk uitnodigen. Ik doe dat ook niet graag, ik ga liever zelf ergens naartoe”, bekent de jonge verpleegkundige.

“Bovendien weet je in dat nieuw huis ook niks staan, ik ben continu aan het zoeken. Ik loop rond als een kip zonder kop”, klinkt het ietwat hulpeloos bij Christiaan. “Ik ben helemaal opgefokt, ik geef dat eerlijk toe.”