VTM

Indrukwekkend: Na 'Blind Getrouwd' gaat Jana De Bosscher nóg een uitdaging aan

door: LHX
Jana uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Jana De Bosscher werd in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Christiaan Graulus. Ondanks de chemie tussen hen, draaide hun huwelijk toch op niets uit.

Jana De Bosscher heeft er een heftige tijd op zitten. Na de opnames van 'Blind Getrouwd' wilde ze het opnieuw proberen met Christiaan Graulus, maar die zag dat niet zitten. Ze heeft niet enkel met dat liefdesverdriet moeten omgaan, maar ook met de vele commentaren die ze kreeg op sociale media.

In het programma was regelmatig te zien dat ze niet goed in haar vel zat. Ze was erg ongelukkig met haar – zowat onbestaande – buikje en die onzekerheden kwamen wel eens bovendrijven. Dat ze door het experiment amper tijd had om te sporten, maakte het er niet beter op.

Inmiddels beweegt ze weer een stuk meer. Zo toont ze in haar Instagram verhaal dat ze vrijdag nog bijna anderhalf uur heeft gesport.

Maar daar blijft het niet bij. Ze gaat nog een stap verder: haar plan is om maar liefst 50 dagen lang geen alcohol te drinken. Haar kat lijkt het alvast een vreemd idee te vinden... Succes, Jana!

Jana De Bosscher
Afbeelding bron: Instagram @Janadebosscher