VTM

Jana De Bosscher heeft opvallende update over relatie met Christiaan Graulus: "Is nu helemaal weg"

door: LHX
Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Enkele maanden na 'Blind Getrouwd' is Jana De Bosscher helemaal bekomen van het avontuur. Maar hoe zit het eigenlijk met het contact met haar ex-man Christiaan Graulus?

In de podcast 'Seg Celien' vertelt Jana De Bosscher dat haar contact met Christaan Graulus wel wat geminderd is. "Dat komt vooral omdat we het allebei druk hebben", verklaart ze. "Het is ook niet dat wij nog afspreken, want dat was het hele punt: wij konden niet makkelijk afspreken. Dus wij gaan ons niet in bochten wringen om wél af te spreken."

De twee zijn gewoon vrienden nu. "Als we in groep afspreken, ga ik wel iets langer bij hem staan om te vragen hoe het gaat met hem, maar het is niet meer zo dat ik hem wekelijks een bericht stuur of zo. Hij wil verder met zijn leven en ik ook."

"Natuurlijk gaat Christiaan er altijd bij horen in mijn leven, want ik hoop dat ik die hele 'Blind Getrouwd'-groep in mijn leven kan houden, maar het is niet meer zo emotioneel beladen, van: wij zijn getrouwd geweest", klinkt het. "Dat is nu helemaal weg. Hij is gewoon een vriend, zoals Dziubi een vriend is."

Download nu de gratis app van Redactie24