VTM

Jana De Bosscher uit zware kritiek op makers van 'Blind Getrouwd': "Hadden ze rekening mee moeten houden"

door: LHX
Blind Getrouwd S7E08 Christiaan en Jana
Afbeelding bron: VTM

Lange tijd dachten de meerderheid van de 'Blind Getrouwd'-kijkers dat Jana De Bosscher en Christiaan Graulus zeker samen zou blijven. Uiteindelijk besloten ze toch om uit elkaar te gaan.

Met de aantrekking tussen Jana De Bosscher en Christiaan Graulus zat het – met enkele ups en downs – eigenlijk wel goed. Wat hen tijdens het 'Blind Getrouwd'-experiment echter parten speelden, was de afstand tussen Geel en Lokeren.

In de podcast 'Seg Celien' is Jana er heel duidelijk over: de makers van het programma hadden daar rekening mee moeten houden. "Zeker omdat ze wisten dat ik heel honkvast ben. Al mijn familie zit in Lokeren, ik werk in Lokeren. Mijn twee metekindjes zijn mijn dierbaarste bezit, zij wonen in Lokeren op een kwartiertje van mij vandaan."

"No way dat ik dan naar Geel ga", klinkt het dan ook resoluut. "Je gaat toch niet uit vrije wil anderhalf uur van heel je hebben en houden wonen?"

Toen ze zich aanmeldde voor het programma had ze aangegeven dat ze een afstand tot Antwerpen wel zag zitten. Christiaan had hetzelfde gezegd. "Dus ze dachten waarschijnlijk: ze kunnen dan in Antwerpen gaan wonen. Maar dan denk ik: je woont wel niet direct samen, hé. Je moet toch eerst zeker een jaar daten, en daten met iemand uit Geel..."

"Ik heb heel veel over voor iemand als dat echt een supermatch is, maar er waren nog punten", getuigt ze. "De shiften, de afstand, en op karakterieel vlak waren wij ook wel best anders."

Download nu de gratis app van Redactie24