VTM

Jana uit 'Blind Getrouwd' krijgt opvallende boodschap van haar postbode

door: STG
Jana uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Jana De Bosscher werd in 'Blind Getrouwd' gekoppeld aan Christiaan Graulus. Het lijkt er steeds meer op dat er sprake is van een gezonde chemie. Na de aflevering van vorige week kreeg Jana echter een opvallende boodschap in de brievenbus.

In de aflevering van 'Blind Getrouwd' zagen we hoe Christiaan en Jana voor het eerst samen met de auto reden naar hun resort. Dat zorgde meteen voor leuke televisie. "Ik rij met een foef mobiel", lacht Jana. Die vervolgens aan Christiaan uitlegt dat bij haar thuis alle auto's een naam krijgen.

De naam wordt altijd afgeleid van de letters die op de nummerplaat staan. Zo rijdt de zus van Jana rond met nummerplaat BUM. Zij kreeg de naam "Bummeke". Wanneer uiteindelijk ook Jana de letters van haar nummerplaat te horen kreeg was het even schrikken. "Er stond 1-FUF", lacht Jana, waarna ze hem na lichte paniek heeft omgedoopt tot 'foefke'. Waarop Christiaan zegt: "Dus als jij vrienden meeneemt, en die vragen mag ik eens in je foef zitten, dan zeg jij ja".

Een ludiek fragment dat ook de postbode van Jana niet is ontgaan. Die leverde gisteren een pakketje af, maar Jana gaf niet thuis. Daarom schreef hij op het briefje "voorbumper van foefke". Dat deelde Jana zelf in haar verhaal op Instagram.

 

JanaDeBoscherInstaPostbode.jpeg
Afbeelding bron: Instagram @Janadebosscher