VTM

VTM-kijkers unaniem over 'De Verraders' en verkondigen duidelijke boodschap

door: COS
De Verraders
Afbeelding bron: VTM

Maandag werd de finale van 'De Verraders' gespeeld. Het waren de bondgenoten die in de meerderheid waren en dus wonnen. Ze konden met Jamie-Lee Six ook nog de laatste verrader aanduiden.

'De Verraders' nam enkele weken geleden nog een aarzelende start. Kijkers wezen op de gelijkenissen met 'De Mol', maar dat was niet positief bedoeld. Na al die weken blijkt 'De Verraders' nu toch een schot in de roos geweest voor VTM.

Dat blijkt uit reacties op sociale media. "Het was een zeer mooi programma, er mag gerust een tweede seizoen gemaakt worden", klinkt het op Instagram. "Lang geleden dat er nog eens zo'n goed programma geweest is op VTM. Meer van dit", roept iemand op. 

"Wauw wauw wauw! Echt elke week keek ik weer uit naar dit programma!", laat een andere kijker weten. "Ik hoop nu al op een volgend seizoen, benieuwd welke BV's dit nog aandurven!" En: "Wat een topprogramma! Zo mogen er meer zijn!"

"Meer van dit, VTM!", klinkt het verder kort en bondig. "Fantastisch! Genoten tot de laatste minuut, graag een tweede seizoen", reageert een andere kijker. "Nu al het programma van het jaar voor mij... Echt top!", aldus een fan. VTM en de makers van 'De Verraders' weten dus wat hen te wachten staat!

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws